Škola klizanja

Općina Visoko u saradnji sa Hokejaškim klubom „Medvjedi“ Sarajevo, a u okviru manifestacije „Visočke zimske radosti“ organizuje Školu klizanja za učenike osnovnih škola.
Klizanje je zabavna aktivnost za sve uzraste koja se veoma brzo usvaja, izuzetno je zdravo, te pomaže razvoju ravnoteže, agilnosti i koordinacije.
Za upis u školu nije potrebno predhodno klizačko predznanje.
Ukupan broj časova u školi klizanja je 5 i održavaju se subotom i nedjeljom za vrijeme trajanja manifestacije „Visočke zimske radosti“.

KAKO SE PRIJAVITI?
Zbog kapaciteta i maksimalne posvećenosti svim polaznicima, broj mjesta Škole klizanja je ograničen. Prijave možete izvršiti svaki dan slanjem poruke na facebook stranici manifestacije “Visočke zimske radosti“ (https://www.facebook.com/Visockezimskeradosti/) u kojoj je potrebno naznačiti: ime i prezime polaznika, godinu rođenja i broj klizaljki. Rok za prijavu je do 10.12.2017. g.

SIGURNOST
Svi polaznici Škole klizanja moraju biti opremljni zaštitnom opremom: skijaška ili biciklistička kaciga, debele rukavice, hlače za skijanje i vjetrovka u kojoj će se djeca osjećati udobno. O djeci se tokom trajanja škole brinu hokejaški treneri, bivši hokejaši i volonteri Hokejaškog kluba „Medvjedi“ Sarajevo.

MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA
Škola klizanja održava se na klizalištu ispred KSC „Mladost“ Visoko.

CIJENA
Škola klizanja uz osigurane klizalje tokom trajanja škole košta 40,00 KM. Uplatu možete izvršiti na kasi klizališta 10.12.2017. g.

DODATNE INFORMACIJE:
+387 61 608 633
+387 61 299 330

Meni