ODRŽANA TRADICIONALNA MANIFESTACIJA DAN ŠKOLA OPĆINE VISOKO

U petak navečer u Kulturnom centru „Altindag“ Visoko, održana je treća po redu manifestacija Dan škola općine Visoko, koju je ove godine organizovala Općina Visoko u saradnji sa Aktivom direktora osnovnih i srednjih škola.

DAN SKOLA23

Brojni gosti su uživali u prigodnim tačkama učenika osnovnih i srednjih škola sa područja naše općine. Učenici su pokazali zavidne talente, pa su nakon svakog nastupa bili nagrađivani gromoglasnim aplauzima.

Svečani program je otvoren nastupom učenika OŠ „Alija Nametak“ Buci, a zatvoren je dodjelom poklona Općinske načelnice mr.sci. Amre Babić i zajedničkim slikanjem.

DAN SKOLA85

Načelnica Babić je uručila nagrade učenicima osnovnih i srednjih škola sa najboljim ostvarenim rezultatima na federalnim, državnim i internacionalnim takmičenjima, kao i učenicima generacije školske 2017/2018.godine.

Uslijedile su i pohvale za organizatore manifestacije, kao i za direktore, profesore, nastavnike i učenike koji su svojim učešćem uveličali ovaj događaj. Posebne zahvale su upućene svim učenicima generacije, kao i nagrađenim učenicima, koji svojim trudom i zalaganjem nastoje popraviti trenutnu situaciju i koji su povod ovakvih okupljanja.

Općina Visoko, na čelu sa Općinskom načelnicom, poželjela im je mnogo sreće u budućnosti i da nastave sa ovakvim uspjesima.

 

 

Press Općine Visoko

VIŠE FOTOGRAFIJA KLIKOM OVDJE

Meni