ODRŽANA DJEČIJA NOVA GODINA – KIKE BUDALIKE RAZVESELIO MALU RAJU

Manifestacija „Visočke zimske radosti“, koja je pokrenuta na inicijativu Općinske načelnice mr.sci Amre Babić, i ove subote je ponudila iznimno zanimljive programske sadržaje za naše najmlađe sugrađane.

Program na platou KSC „Mladost“ je počeo od 11 sati nastupom učenika OŠ „Mula Mustafa Bašeskija” Donje Moštre, a nakon toga od 12 sati svoj program su prezentirali i učenici OŠ „Mehmedalija Mak Dizdar“ Dobrinje.

Slika 1

Od 14 sati i 30 minuta uslijedio je nastup djece iz JU Za predškolski odgoj i obrazovanje Visoko, a posebna atrakcija je bio nastup megapopularnog Kiketa Budaliketa u prepunom holu KSC „Mladost“.

Slika 2

Slika 3

Kike je na svoj prepoznatljiv način razveselio malu raju i priredio atmosferu za pamćenje, a nakon toga je uslijedio i vatromet koji je upotpunio praznično ozračje.

Generalni pokrovitelj manifestacije „Visočke zimske radosti“ je Općina Visoko u saradnji sa privrednicima naše općine, a ovom prilikom još jednom se zahvaljujemo našim sugrađanima koji su posjetom uveličali manifestaciju koja će trajati do 20. januara 2018. godine.

Slika 4

Slika 5

Klizalište će sutra (nedjelja, 31. decembar) biti otvoreno od 11 do 16 sati, a cijena ulaznice i iznajmljivanja klizaljki za jedan termin od sat vremena iznosi 2 KM.

Klizalište će u ponedjeljak (1. januara) biti zatvoreno, a već od utorka (2. januara) klizalište nastavlja sa radom u standardnom terminu od 14 do 22 sata.

Slika 6

Slika 7

Slika 8

Meni