NOVOGODIŠNJI PRIJEM OPĆINSKE NAČELNICE AMRE BABIĆ

Načelnica Općine Visoko mr. sci. Amra Babić u KC Altindağ-Visoko je upriličila Novogodišnji prijem na kojem se okupio veliki broj eminentnih gostiju iz privrednog, političkog, kulturnog i sportskog života.

Načelnica Babić je čestitala svima predstojeću 2018. godinu, zahvalila se gostima na dolasku u velikom broju i zaželjela puno zdravlja, sreće i uspjeha na svim poljima, te se tokom obraćanja osvrnula na proteklu godinu u kojoj su realizirani brojni uspješni projekti, što je Visoko učvrstilo na listi najnaprednijih općina u Bosni i Hercegovini.

Slika 7

Prikazana je sadržajna i efektna prezentacija o najvažnijim projektima u 2017. godini i statističkim pokazateljima koji najbolje ilustruju enorman napredak naše općine, koji je uvertira za sve ono što nas očekuje u narednom periodu.

Uručene su i zahvalnice za nadarene studente sa područja općine Visoko koji su vrijednim trudom i radom postigli zapažene rezultate i nedavno su nagrađeni značajnim priznanjima, a Novogodišnji prijem je iskorišten kao još jedna lijepa prilika da im se upute najiskrenije čestitke na rezultatima kojima se svi ponosimo i koji na vrhunski način reprezentuju općinu Visoko i državu Bosnu i Hercegovinu.

Slika 2

Prisutni su imali priliku uživati i u prigodnom nastupu učenika ŠOMO “Avdo Smajlović” Visoko, koji su upotpunili praznično ozračje.

Slika 1

Slika 4

Uprkos mnogobrojnim poteškoćama, načelnica Babić i njen tim saradnika uspješno rješavaju nagomilane višedecenijske probleme, koji su općinu Visoko sputavali u infrastrukturnom, privrednom i svakom drugom napretku i uz veliku podršku sugrađana, koja ne smije izostati ni u narednom periodu, uspješno realiziraju veliki broj sveobuhvatnih projekata koji će stanovnicima olakšati svakodnevnicu, te istovremeno stvoriti neophodne preduslove za nastavak jačanja svih potencijala visočke općine.

Slika 6

Slika 3

Slika 8

Meni