NOVOGODIŠNJI MALONOGOMETNI TURNIR: PRESS KONFERENCIJA UOČI POČETKA TURNIRA

Još su svega tri dana preostala do velikog malonogometnog spektakla. Od 25. do 29. decembra KSC „Mladost“ Visoko je organizator Novogodišnjeg malonogometnog turnira, čiji je generalni pokrovitelj Općina Visoko.

U prostorijama KSC „Mladost“ danas je održana press konferencija, na kojoj su se medijima obratili Mirza Laletović, Denis Cana i Adnan Hodžić – članovi Organizacionog odbora turnira.

Oni su istakli da je sve spremno za početak turnira, žrijeb grupa je obavljen još u ponedjeljak, visočkoj publici će se predstaviti iznimno jake ekipe, ukupno njih 20, raspoređenih u 4 takmičarske grupe.

Susreti će biti igrani u terminima od 15 sati i 30 minuta do 22 sata i 30 minuta, a naglašeno je da je sav prihod od turnira namijenjen za rekonstrukciju KSC „Mladost“, tako da je današnja pressica iskorištena kao još jedna prilika da se naši sugrađani pozovu da svojom posjetom uveličaju ovaj sportski događaj koji se dugo isčekuje.

Fejs Naslovna

Organizatori su obezbjedili izuzetno vrijedne nagrade. Pobjedničkoj ekipi će pripasti nagrada u iznosu od 5 hiljada KM, drugoplasirana ekipa će osvojiti 1.000 KM, dok će trećeplasiranoj ekipi pripasti nagrada u iznosu od 500 KM.

Svakog takmičarskog dana publici će se predstaviti Škole fudbala ekipa sa područja općine Visoko, tako da će gledatelji imati priliku uživati i u virtuoznostima mladih nogometnih nada.

Posljednjeg takmičarskog dana (petak, 29. decembar) biti će organizovan i mini-turnir veterana. Veterani FK Velež iz Mostara zbog tehničkih poteškoća bili su primorani otkazati učešće na turniru, a umjesto njih na turniru će nastupiti veterani FK Mladosti – Doboj Kakanj.

VIDIMO SE U KSC „MLADOST“!

KOMPLETAN RASPORED UTAKMICA I SATNICU MOŽETE PREUZETI OVDJE

 

 

Slika 2

Slika 3

Meni