NAČELNICA AMRA BABIĆ UPRILIČILA SVEČANI ISPRAĆAJ ZA 12 VOLONTERA

Načelnica mr.sci. Amra Babić danas je održala sastanak povodom dodjele uvjerenja za dvanaest pripravnika volontera, koji su proteklu godinu proveli na stručnom osposobljavanju, bez zasnivanja radnog odnosa u Jedinstvenom općinskom organu uprave Općine Visoko.

Slika 1

Prije potpisivanja uvjerenja prisutnim se, sa nekoliko prigodnih rečenica, obratila Općinska načelnica mr. sci. Amra Babić i mladim kolegama poželjela sreću na poslovnom i privatnom planu.

„Drago mi je što sam vas upoznala i što smo imali priliku da zajedno radimo, te što ste se upoznali sa funkcionisanjem Općinskih službi. Nadam se da ste nešto naučili, a smatram da je svako naučio onoliko koliko je htio i koliko mu je to dopustilo njegovo okruženje. Vjerovatno ste bogatiji za mnogo iskustava, a na vaš rad nije bilo primjedbi. Želim vam puno sreće i uspjeha u vašem daljem životu i radu”, poručila je, između ostalog, načelnica Babić.

Slika 2

Volonteri su ovom prilikom uručili načelnici poklon u znak zahvalnosti i dubokog poštovanja.

Slika 3

Nakon potpisivanja uvjerenja, volonteri su dobili dokaz o uspješno obavljenom pripravničkom stažu i radnom iskustvu, koji je uslov za rad na određenim mjestima i za polaganje stručnog ispita.

VIŠE FOTOGRAFIJA KLIKOM OVDJE

Meni