NAČELNICA AMRA BABIĆ GENERALNI POKROVITELJ ENDURO SPEKTAKLA – „LAND OF PYRAMIDS 3“

Ovoga vikenda općina Visoko domaćin je velikog spektakla, prepoznatljivog na globalnom nivou, koji će zaljubljenicima u adrenalinske sportove donijeti mnogo razloga za užitak.

Već treću godinu zaredom Visoko, zahvaljujući odličnim organizatorima – Enduro Visoko, ima čast da bude domaćin vrhunskog HARD ENDURO spektakla – “Land of Pyramids / Race Part 3”.

Generalni pokrovitelj takmičenja je Općinska načelnica mr. sci. Amra Babić i ne sumnjamo, na osnovu dosadašnjih iskustava, da će Visoko ponovno biti centar jedne pozitivne priče koja će obići cijeli svijet.

Ovogodišnje takmičenje, koje ima međunarodni karakter, planirano je za subotu i nedjelju, 21. i 22. april, uz učešće oko 135 vozača.

Vožnja prologa počinje u subotu u 11 sati na izletištu Ravne.

Za nedjelju je planirana trka koja počinje, također, u 11 sati na osnovu vremena koje su vozači ostvarili tokom subotnjeg prologa. Trka starta na izletištu Ravne, a staza, koja je u potpunosti markirana, je duga otprilike 40 kilometara i seže do Srhinja.

Najavljeno je lijepo vrijeme, što svakako daje posebnu draž ovom događaju, na kojem se očekuje veliki broj posjetitelja i gostiju iz okolnih gradova i zemalja i uvjereni smo da će iz Visokog ponijeti nezaboravne uspomene.

Vidimo se, svi ste dobrodošli!

Meni