Mali visočki privrednici uputili zahvalnicu načelnici Babić

Naši sugrađani, inovativni mali privrednici, danas su načelnici Babić uputili zahvalnicu u kojoj iskazuju zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i pruženoj podršci u početnoj fazi poslovanja.

Mali privrednici ukazuju na uspješnost YEP inkubatora poslovnih ideja, projekta koji je implementiran u saradnji sa Općinom Visoko.

„Podrška u vidu promovisanja kroz sajmove i medije, nešto je što u početnoj fazi poslovanja ne bismo uspjeli sami realizovati, a posebno kada je riječ o većim sajmovima kakav je bio Sajam privrede u Skenderiji,„ dio je zahvalnice malih privrednika.

Također, sve pohvale na angažmanu i susretljivosti su upućene i Odsjeku za privredu, koja je uvijek stajala na raspolaganju, bez obzira na prirodu problema.

„Itekako svjesni koliko je važna podrška lokalne administracije za uspješno poslovanje, izražavamo zadovoljstvo u dosadašnjem odnosu prema nama, našim poslovnim potrebama i rješavanju izazova na koje nailazimo. Iskreno se nadamo da ćemo kroz daljnju saradnju svi skupa uspjeti u namjeri da općinu Visoko učinimo još boljim mjestom za život i rad.“

Općinska načelnica je veoma sretna povodom ovog dopisa koji je rezultat pozitivne priče, usmjerene ka kreiranju bolje budućnosti našeg grada.

Ovom prilikom, YEP grupi Visoko, želimo mnogo zdravlja, sreće i poslovnog uspjeha u Novoj 2019.godini.

Press Općine Visoko

Meni